Herbestemmingsmakelaar.nl

Wij verzorgen een nieuwe bestemming voor jouw gronden en opstallen

Een nieuwe functie voor je gronden en opstallen. Het zijn slechts een paar woorden, maar er gaat zoveel achter schuil. Wie kent niet de leegstaande kantoren, winkels en boerderijen waar geen nieuwe koper of gebruiker voor te vinden zijn. Dit leidt tot veel financiële schade. Maar erger nog, vaak ook tot emotionele schade. Stress en financiële onzekerheid treffen de vastgoedeigenaar.

Wij helpen je

Met herbestemmingsmakelaar.nl helpen wij jou als vastgoedeigenaar om een nieuwe bestemming te vinden en te realiseren voor je leegstaand vastgoed. Samen inventariseren we passende functies voor je vastgoed. Passend voor de omgeving, maar zeker ook passend voor jou!
We gaan daarna aan de slag om deze nieuwe bestemming verder uit te werken en daarvoor toestemming te krijgen bij de gemeente. Na toestemming van de gemeente, helpen we je om de nieuwe bestemming ook daadwerkelijk te realiseren.

Wij doen alles voor je, als je dat wenst

Wij kunnen het volledige traject voor je regelen: van vergunningaanvraag tot bestemmingsplan, van bouwkundig ontwerp tot (verbouw), van financiering tot het vinden van een exploitant. Jij bepaalt wat wij voor je regelen. Daar maken we goede afspraken over, ook financieel. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Daar houden wij ook niet van.

Kennismaken? Wij komen graag langs

Wil je kennis maken met ons, maak dan een afspraak.

 

Herbestemmen agrarisch vastgoed

Wij helpen bij herbestemming van diverse soorten vastgoed. Helaas hebben we nog niet alle websites daarvoor klaar.
Onze activiteiten voor het herbestemmen van agrarisch vastgoed zijn al wel te vinden op een website: www.agrarischherbestemmen.nl